Over Ons
15 jaar ervaring op het gebied van data-analyse binnen de zorgsector

Checked IT combineert uw datastromen
en laat zorgmanagers beter controleren, verantwoorden én plannen

Binnen uw bestaande datastromen bevindt zich waardevolle informatie. Die krijgen wij boven tafel!
Met behulp van slimme data-analyse ontdekken we waar uw zorginstelling kan profiteren van kennis en inzichten. Het resultaat? Een flinke optimalisatieslag voor uw controle, verantwoording én planning.

Met meer dan 15 jaar ervaring in de zorg, spreken wij de taal van uw instelling. Wij maken ingewikkelde dingen graag eenvoudig. Binnen 14 dagen implementeren wij onze analyse en rapportage binnen uw instelling en de contractduur start bij slechts 3 maanden. Want ook wij houden niet van risicovolle ICT-projecten.

Benieuwd geworden? Vraag een
demo aan.

Freek Verstege

Directie

Consultant

Freek ondersteunt zorgorganisaties als business controller en coach. Daarbij gebruikt hij diepgaande kennis en ervaring die hij in de loop der jaren heeft opgebouwd in de zorgsector, na zijn oorspronkelijke start als accountant.

Richard Jansen

Directie

Informatie Architect

Richard is als expert op het gebied van Business Analytics en Data warehousing veelal betrokken bij het ontwerpen, inrichten en integreren van informatiesystemen. Daarnaast ondersteunt hij organisaties als informatiemanager en coach.

Jessica Abell

Consultant

 

Jessica is als consultant actief op het gebied van ontwerpen, inrichten en implementeren van rapportage systemen en het verbeteren van de inrichting van systemen en processen om tot juiste inzichten te komen. Daarnaast ondersteunt zij organisaties als business controller en coach.

CheckedIT helpt u verder!

Wij vertellen u graag meer over onze diensten. Neem voor meer informatie contact op.